4 Nisan 2015 Cumartesi

Bahar Ağacı

Pinterest ta görüp bayıldığım hep yapmak ve Kayra'ya yaptırmak istediğim etkinliklerden biri bu.Basit,pratik ve çok şirin.İhtiyacınız olan boş bir kağıt,biraz parmak boyası ve pet şişe.
Boş kağıda bir dal çaizip küçük bir kaba boya koyuyorsunuz.Geriye kalan pet şişeyi boyaya batırıp dallara baskı yapmak.Bizim evde pembe boya kalmamıştı.Pembe boyayla yapıldığında tam bir çiçeklenmiş ağaç oluyor çok şirin.Siz pembe boyayla da yapabilirsiniz,çok ta güzel olur.
Bu çalışmaya Kayra katılmak istemedi nedense.Aslında bu ara bir çok etkinliğe katılmak istemiyor:(Çalışmaya başladığımdan dolayı mıııı yoksa geçici farklı bir dönemde mi bilmiyorum.Bu ara ne teklif edersem kabul etmiyor.Dolayısıyla yaptığımız etkinlikler de azalıyor.Umarım en kısa zamanda eski hevesine kavuşur da yapmak istediğim bir sürü çalışmayı yeniden birlikte yapabiliriz.

2 yorum:

  1. bizde yapmistik eylenceli bir etkinlik benim kuzunun kendine gore yapma istegi var onun kurallarinin gecerli olmasini istiyo ilk kafasina gore takiliyo sonra annenin istedigini yapiyo sanirim ozgur birakilmak istiyorlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) evet kübracım ,bir de her zaman gününde olmayabiliyorlar ısrar etmemek lazım ;)

      Sil