14 Kasım 2013 Perşembe

Şekil Eşleştirme

Aslında biraz daha uğraşıp tutup çekmeli yapboz eşleştirmeleri gibi yapacaktım bu çalışmayı ama hastalık bana da bulaştı oğluştan:(Değil etkinlik hazırlayacak gücüm koluma kaldırmaya halim yok:(Ama annelikte hasta olmaya zaman yok malesef.Akşam sofraya konacak en az bir çeşit yemek,toplanılacak bir ev ve sürekli peşinizde dolaşan ve ilgi bekleyen bir minikle yatma ve dinlenme lüksünüz yok.
He bir de aktivitelere alışıp peşimde ''ekkinnniiii''diye dolaşmaz mı o minik,işte o zaman dünya durur:)Anne kalkar hemen kartona şekil çizip boyar,benzer şekilleri de evalardan kesip oğluşun önüne hazır eder. 
Dediğim gibi aslında iki karton hazırlayıp,üstteki kartondaki şekillere raptiye ya da korniş düğmesi takıp yapboz gibi yapmayı planlamıştım ama yapamadım,siz öyle de deneyebilirsiniz.Ama bu da işimize yaradı kolayca ve dikkatlice eşleştirdi oğluş şekilleri.
 
 
 
Daire şeklinin eşleştirmeye dahil edilmediğini farkettiniz mi bilmem:)Bu ara daire şekline takık olan oğluş onu görür görmez aldı eline akşama kadar da gezdirdi.Doktor muayenesinde bile elindeydi düşünün.doktorumuz da bu ne böyle dedi:)Pek kıymetlimiz olur kendileri:)Yok yok bu çocuğa daire etkinlikleri hazırlamak şart,çok yakında.......

2 yorum: